Het is al weer even geleden dat ik deze lipstick meenam bij de Big Bazaar. Toch wil ik hem jullie graag alsnog laten zien aangezien het een lipstick is die ik de laatste tijd regelmatig draag. Een mooie subtiele kleur die geschikt is voor bijna iedere gelegenheid. En dat voor maar een prijsje van ongeveer €2,-.

13 Dark Rosewood 13 Dark Rosewood 13 Dark Rosewood 13 Dark Rosewood 13 Dark Rosewood13 Dark Rosewood
De huls op zich is niet zo bijzonder. Een simpele rode huls met een stickertje met de nummer en de naam van de kleur. Verder is er op de huls zelf geen merk te vinden. Na lang zoeken kwam ik er achter dat er in kleine lettertjes staat dat deze lipstick van het merk Maybelline N.Y. is.

Ook staat er op de sticker aangegeven dat het een ‘moisture extreme’ lipstick is. Dit is zeker te merken wanneer je de lipstick aanbrengt. De lipstick heeft namelijk een zachte textuur die gemakkelijk over je lippen heen glijdt. Hij laat een glad, soepel voelend, gekleurd laagje achter op je lippen en blijft wanneer je hem draagt ook soepel aanvoelen. De lipstick droogt daardoor mijn lippen niet uit, maar voelt meer als een fijne lip balsem.

De kleur van deze lipstick vind ik ook erg mooi. Afhankelijk van de kleur van de kleding die je draagt valt deze namelijk meer of minder op. Ondanks dat de lipstick qua kleur behoorlijk verschilt van mijn eigen lip kleur oogt de kleur erg subtiel. Dit maakt het dat deze lipstick voor veel gelegenheden geschikt is. Uitgaan? Ja! Een etentje? Ja! Een chique gelegenheid? Ja! En ga zo maar door.

Kortom: De lipstick is erg fijn in gebruik. Hij hydrateert mijn lippen zeker, zoals beloofd in de kleine lettertjes. Hierdoor voelt de lipstick erg prettig en zacht aan op mijn lippen en worden deze niet droog wanneer ik de lipstick draag. Ook de kleur is erg mooi en geschikt voor veel verschillende gelegenheden zowel overdag als ’s avonds.

Ik kocht deze lipstick in de kleur ’13 Dark Rosewood’ bij Big Bazaar voor ongeveer €2,-. De lipstick is origineel afkomstig van het merk Maybelline N.Y.

Wat vind jij van deze kleur lipstick?