Sinds dat ik ben begonnen met bloggen op About Beauty and Fashion is mijn make-up stash behoorlijk gegroeid. Hier hoort natuurlijk ook het aantal nagellakjes bij dat ik in mijn bezig heb. Door het grote aantal nagellakjes denk ik wel eens, nu is het echt genoeg, ik koop voorlopig niks meer… Maar wanneer ik dan een kleurtje tegen kom die ik toch echt nog niet in mijn stash heb ben ik niet meer te stoppen!
'48 Emerald Bay' by Catrice'48 Emerald Bay' by Catrice'48 Emerald Bay' by Catrice'48 Emerald Bay' by Catrice'48 Emerald Bay' by Catrice

Deze kleur groen zorgde er voor dat ik opslag verliefd werd toen ik bij de schappen van Catrice stond. Het lakje heeft de naam ‘48 Emerald Bay‘. Erg toepasselijk als je het mij vraagt aangezien de kleur zeker emerald groen is!

Op de foto draag ik twee laagjes van het lakje. De kleur dekt goed, laat geen strepen achter en bubbelt niet. Ook heeft dit lakje net als alle andere lakjes van Catrice een fijn breed kwastje waarmee je gemakkelijk de nagellak aanbrengt. Tot mijn verbazing droogt dit lakje erg snel. Naar mijn idee zelfs sneller dan de andere lakjes van Catrice(?). (Op de foto lijkt de nagellak niet helemaal egaal. Dit komt doordat ik in de weer ben geweest met lijm voor Celebrating Fashion! Ik had mijn nagels zo netjes gelakt, maar voor ik het wist zaten ze helemaal onder de lijm. Het lakje dekt wel 100% egaal!)

Mocht je dit lakje willen hebben dan moet je snel jouw slag slaan! Het lakje gaan namelijk met 50% korting uit het assortiment. Dit omdat er een flinke update van het assortiment van Catrice aankomt zoals ik jullie laatst al vertelde. Normaal kosten de lakjes van Catrice €2,99 per stuk. Met de 50% korting betaalde ik slechts €1,50 voor 48 Emerald Bay!

Heb Catrice producten in de sale gekocht die het assortiment gaan verlaten? Welke?