Eyeliner is een van de make-up producten die ik het meest gebruik. Normaal gaat mijn voorkeur uit naar een gel eyeliner omdat deze gemakkelijk, snel en strak aan te brengen is. Ook blijft deze soort eyeliner goed zitten. Toch wil ik zo nu en dan wel eens iets anders proberen. Daarom vandaag een eyeliner van MUA, Make-up Academy.

Eyeliner by MUA

Eyeliner by MUA Eyeliner by MUA Eyeliner by MUADe eyeliner zit in een mooi doosje. Op de achterkant van het doosje is een uitleg te vinden wat je allemaal met deze eyeliner kunt doen. Behalve hem gebruiken voor een strak lijntje boven je oog, kun je hem ook gebruiken om te blenden tot een smokey eye. Handig!

Wanneer je het doosje open maakt zit er een pennetje in. Als je de dop van het pennetje afhaalt verschijnt er een plat, rechthoekig stiftje. Niet als een normale stift van vilt, maar meer als een potlood alleen dan in een andere vorm. Op de swatch kun je zien dat de eyeliner mooi dekt. Hij heeft een crèmige structuur en voelt wat vet aan.

Zoals belooft wordt op het doosje is deze eyeliner inderdaad perfect om te blenden in een ooglook. Je creëert in no-time een mooie smokey eye die de hele avond lang super blijft zitten. Helaas werkt de eyeliner wat minder wanneer je gaat voor een strak lijntje boven je oog. Doordat de eyeliner wat vettig aanvoelt gaat hij snel stempelen op je ooglid. En om eerlijk te zijn… Een dubbele eyeliner zonder dat je het wilt kan echt niet! Kortom: voor een smokey eye werkt deze eyeliner perfect, maar voor een normale eyeliner niet.

Deze eyeliner van MUA kost ongeveer €2,- en is verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat filialen in Nederland of online op www.muastore.co.uk.

Welke soort eyeliner vind jij het prettigste in gebruik?