Ontspanning heeft iedereen nodig. Een lekkere massage in combinatie met heerlijk ruikende massage olie, ik hou er van. Toen ik afgelopen week bij Lush stond viel mijn blik op een tafel met verschillende Massage Bars. Na wat snuffelen koos ik er één uit, de Soft Coeur Massage Bar. Deze bar bevat een mix van honing en cacao, waardoor hij een lekker zoete geur verspreidt. Ook vertelde de verkoopster mij dat de bar chocolade bevat. Alleen die combinatie klinkt al héérlijk!

'Soft Coeur' by Lush Massage Bar

'Soft Coeur' by Lush Massage Bar

“Wie voor de heerlijke mix van honing en cacao van The Soft Coeur gaat, moet niet bang zijn om een dirty side van zichzelf te ontdekken. Want het zou toch eeuwig zonde zijn, dat je niet even probeert hoe het smaakt. Klinkt je dat niet spannend in de oren? Zo ja, dan is deze Massage Bar iets voor jou. Goed voor je huid, geweldig om te gebruiken en een heerlijk plakkerige bedoening. Wel even handdoeken over je lakens leggen! Deze massagebar wordt niet voor niets The Honey Mooner genoemd!”

De Massage Bar is super gemakkelijk in gebruik. Wanneer de Massage Bar in aanraking komt met de huid smelt hij door de lichaamstemperatuur. Wrijf hem over de plek die je wilt masseren, bijvoorbeeld je rug, en binnen no-time heb je genoeg olie om de massage van start te laten gaan. Persoonlijk heb ik een hekel aan producten die lang vet en glibberig blijven. Bij deze bar is dat totaal niet het geval. Tijdens de massage blijft de olie goed voelbaar, maar wanneer je stopt met masseren trekt de olie vanzelf de huid in. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruikt hij ook nog super lekker. Van de echt plakkerige bedoening die Lush zelf omschrijft heb ik dus geen last gehad. Verder heb je maar een klein beetje van de bar nodig voor een lekkere massage. Lekker lang genieten van veel ontspannende massages dus!

Ingredienten: Cacao boter (Theobroma cacao), Shea Boter (Butyrospermum parkii), Honing (Honey), Cacao poeder (Theobroma cacao), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Glycerine (Glycerine), Sinaasappelolie, zoete wilde essentiële (Citrus sinensis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia),Limonene (Limonene), Linalool (Linalool), Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate) 

Deze Massage Bar review ik voor My Style. Mede door de ingrediënten, maar ook doordat de bar vaak gebruikt kan worden is het een duurzaam product. Benieuwd naar meer duurzame fashion of beauty producten? Breng dan eens een bezoekje aan de Facebook pagina van My Style.

Soft Coeur is verkrijgbaar in de Lush filialen, maar ook online. Voor dit heerlijke verwen hartje betaal je €8,60 per 30 gram.

Welk massage product gebruik jij? Welke Massage Bar van Lush zou jij aanraden?

Dit is een artikel in het kader van MyStyle
Wat is MyStyle? Een groep jonge mensen die met brutal honesty voor jou duurzame producten test. Van kleding tot gadgets en van eten tot verzorgingsproducten.
We zijn onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat het niet een advertentie of marketingtruc is. Alle reviews en nog veel meer vind je op de MyStyle Facebookpagina en via Twitter!

Heeft dit artikel je geholpen?
ja | ja, en ik ga nu vaker letten op duurzaamheid | nee | anders, namelijk | weet niet