Zo nu en dan kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Bij een meeting van MyStyle ontving ik een leuk pakketje met producten van Soap-n-Scent. Een pakketje vol producten die je helpen om compleet te relaxen. In het pakketje zat een flesje shampoo, een flesje conditioner, handzeep, salt scrub en een loofah sponsje. Alle producten in dit pakketje zijn gemaakt van duurzame (natuurlijke) ingrediënten.

Soap-n-Scent Relaxing

Soap-n-Scent Relaxing Salt ScrubIngrediënten: chamomile essential oil, tea tree essential oil, eucalyptus essential oil

Calm and relax with a special blend of essential oils in SOAP-n-SCENT natural salt scrub. Our natural scrub helps to remove dead skin cells and bring a radiant healthy glow to your skin.

Ik heb alle producten uit het pakketje uitgeprobeerd en allemaal zijn ze erg prettig in gebruik. Zacht voor de huid en het ruikt heerlijk fris. Het doet me een beetje denken aan rozemarijn. Uit het pakketje sprak de salt scrub mij het meeste aan. Het is een scrub die wat dikker en meer olie-achtig aanvoelt. Zonder dat hij al te grof aan voelt op de huid scrubt hij zonder enige moeite alle dode huidcellen weg. Ook wordt de huid gelijk verzorgt met olie, waardoor hij na gebruik heerlijk zacht aanvoelt.

De producten van Soap-n-Scent zijn online verkrijgbaar op www.soap-n-scent.com.

Ken jij het merk Soap-n-Scent?

Dit is een artikel in het kader van MyStyle
Wat is MyStyle? Een groep jonge mensen die met brutal honesty voor jou duurzame producten test. Van kleding tot gadgets en van eten tot verzorgingsproducten.
We zijn onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat het niet een advertentie of marketingtruc is. Alle reviews en nog veel meer vind je op de MyStyle Facebookpagina en via Twitter!

Heeft dit artikel je geholpen?
ja | ja, en ik ga nu vaker letten op duurzaamheid | nee | anders, namelijk | weet niet