En we gaan weer verder met de Candy Shock revieuws. Ik moet namelijk nu toch wel een beetje gaan opschieten aangezien de collectie nog maar voor twee weekjes in de winkel te vinden is. Vandaag laat ik jullie de highlighter uit de collectie zien. Een product die steeds vaker terug te vinden is voor een budget prijsje. Ben jij ook zo benieuwd hoe hij er uit ziet?

IMG_0177
IMG_0178De verpakking lijkt behoorlijk op die van de blush uit de collectie. De vorm, de opdruk en ook de manier hoe de highlighter in het doosje zit is eigenlijk het zelfde. Het is een baked powder waardoor hij dus verschillende kleurtjes bevat. Door deze verschillende kleurtjes met elkaar te mixen krijg je de meest mooie kleur. Het doosje bevat 20 gram aan highlighter poeder. Behoorlijk wat dus.

IMG_0179De highlighter heeft een lichte kleur met daarin een hele subtiele shimmer. Het is niet zo dat je echt schimmers ziet, maar meer dat er een mooie glans verschijnt daar waar de highlighter is aangebracht. De highlighter dekt mooi en ziet er niet poederig uit op de huid. Hierdoor geeft hij je gezicht gewoon een mooie gezonde glans. De highlighter is er voor bedoeld om de huid te egaliseren en daarmee kleine onzuiverheden weg te werken. Dat doet deze highlighter zeker door de lichte kleur. De highlighter is verkrijgbaar voor €4,99 per stuk in de kleur ‘C01 Vanilla Love’.

Ben je benieuwd naar meer producten uit de Candy Shock collectie? Hou dan About Beauty and Fashion de komende week in de gaten. Voor de al gereviewde producten zie de volgende links:

Nailpolish C01 I Scream: Ice Cream!C02 Play it Blue & C03 Bring me Peach
Eyeshadow C01 I Scream: Ice Cream!
Blush C01 Sugar Shock
Lipbalms C01 Bring me Peach & C02 Sugar Shock
Lip Peeling 

De limited edition genaamd Candy Shock collectie is verkrijgbaar van april tot half mei bij de Kruidvat en de Trekpleister in zowel Nederland als België.

Doe jij al mee aan de Rimmel winactie van About Beauty and Fashion? Nog niet? Kijk dan snel even hier, KLIK, en maar kans op een plaats bij de workshop!

Kies jij eerder voor vloeibare of een poeder highlighter?