Vorig jaar kwam Essence met een geurlijn. Deze bestond uit vier luchtjes die vast in de collectie zouden blijven en twee limited edition luchtjes. Aangezien die twee limited edition luchtjes inmiddels niet meer verkrijgbaar zijn komt Essence ook voor deze zomer weer met een nieuw limited edition luchtje. Dit luchtje krijgt de naam ‘like a jump in the pool’.

ess_JumpInAPool_EdT_50ml_pack 134041_SP_Cosnova_FLK1_rund_Jump

50 mL

ess_JumpInAPool_EdT_10ml_pack 134041_SP_Cosnova_hoch_Jump
10mL

Dit geurtje is fris precies zoals de naam het zegt. Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma’s van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart metpioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte.

Alle essence geuren worden gepresenteerd in een coole designflacon, versierd met een kleurig lint. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een 50 ml flacon (adviesprijs € 6,99) als in een handige tasflacon van 10 ml (adviesprijs € 3,29). De geuren zijn zowel bij de Kruidvat als de Trekpleister verkrijgbaar in Nederland en België. Dit limited Edition geurtje is verkrijgbaar vanad half april.

Welk geurtje vind jij het lekkerste?