Mij viel het afgelopen week al een keer op. Ik moest een cadeautje halen en in plaats van dat alleen de lakjes die het assortiment van Catrice gaan verlaten afgeprijsd waren, waren gewoon alle lakjes met 50% korting te krijgen. Vandaag kreeg ik dan een berichtje met daarin eigenlijk de verklaring daarvoor.

mainpic-catrice

Vanaf maart 2013 vernieuwd Catrice namelijk al haar lakjes. In maart komen er 47 lakjes terug in het assortiment. De lakjes zijn vernieuwd op de volgende punten:

  • Kleurrijk: 47 unieke kleuren
  • Innovatief: “Gloss Booster“ technologie
  • High-gloss: gel-effect
  • Overtuigend: perfecte dekking en lang houdend
  • Uniek: Natrafil® reservoir kwastje

nagellak maart 2013 catrice

De Gloss Booster zorgt er voor dat de lakjes direct een ultra hoogglans finish hebben. Ook de kwastjes zijn aangepast. Deze bevaten nu namelijk bepaalde vezels die er voor zorgen dat de kwastjes meer nagellak opnemen en daardoor in één laagje beter dekken. 

Verder bevatten de nieuwe Ultimate Nail Lacquers geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten. Ook nog eens beter voor onze nageltjes dus!

De lakjes zullen verkrijgbaar zijn in 40 Ultimate Nail Lacquers. Dit zijn de fellere kleurtjes van de lakjes. De overige 7 lakjes zijn de Ultimate Nudes in de collectie. De nude lakjes dus. Alle lakjes bevatten 10mL aan nagellak. Deze zullen €2,99 per stuk gaan kosten. Vanaf maart zullen de lakjes zowel bij de Kruidvat als de Trekpleister verkrijgbaar zijn. Dit geldt voor Nederland en België.

Wat verwacht jij van de vernieuwde lakjes van Catrice?