In januari is het dan weer zover. Er komen weer nieuwe producten aan van het mooie make-up merk M.A.C. Jammer genoeg heb ik nog steeds geen enkel product van dit merk in mijn bezit. Het is gewoon echt duur en tsja… Het gaat natuurlijk net zo snel op als een fijn budget product. Toch ben ik van plan in 2013 snel mijn eerste M.A.C. product in mijn bezit te krijgen. Ik denk dat dit een mooie blush gaat worden. Nu de producten die vanaf januari bij de M.A.C. verkooppunten te vinden zijn.

De In Extreme Dimension Lash is vanaf 5 januari verkrijgbaar bij de MAC verkooppunten of via maccosmetics.nl. Verkoopprijs €22

“Deze prachtige look start met de altijd stralende M·A·C Mineralize Skinfinish en Mineralize Blush, natuurlijk aan te brengen met de 187 Duo Fibre Face Brush. Gebruik de 287 Duo Fibre Eye Shadow Brush om dimensionale lagen van kleur te creëren met Mineralize Eye Shadow. Mineralize Tinted Lip Balm hydrateert de lippen intens, én geeft de juiste poppy color en shine. En, omdat uiteindelijk de wanten uitgaan, de Nail Lacquer in Dangerously Fun to heats things up met kersenrode nagels.”

De Après Chic collectie is een zeer uitgebreide collectie en bevat een aantal hele mooie producten. Ik ben zelf erg benieuwd naar de blushes en de MSF’s. Deze collectie is vanaf 5 januari verkrijgbaar bij alle MACverkooppunten of via maccosmetics.nl. Verkoopprijzen Lipstick €18, Mineralize Tinted Lip Balm €20, Nail Lacqeur €14, Pro Longwear Eye Liner €20, Mascara €17, 287 Brush €34, 187 Brush €48, Mineralize Eye Shadow €20, Mineralize Blush €24 en Mineralize Skinfinish €27,50.

“Prep + Prime BB Beauty Balm Compact SPF 30 zorgt voor SPF bescherming in een compacte verpakking met spiegel. Het egaliseert de huid, vervaagt oneffenheden, verbetert de natuurlijke glans en zorgt voor een verbeterde huidstructuur, terwijl het hydrateert en beschermt tegen schadelijke UV-stralen en verontreinigende stoffen. De Prep + Prime BB Beauty Balm komt in drie semi-transparante tinten, voor extra-lichte tot medium huidtinten. De mix van SPF bescherming, verzachtende ingrediënten en optische parel pigmenten, geeft een formule voor perfecte kleur en bescherming en egaliseert voor een vlekkeloos resultaat.”

De Prep+Prime BB Beauty Balm producten zijn beide verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Pale Alabaster, Pale Ivory en Light Beige. De producten zijn vanaf 1 januari te koop bij alle MAC verkooppunten of via maccosmetics.nl. Verkoopprijs van beide producten is €27,50.

M.A.C. heeft weer mooie producten voor ons klaar staan. Zoals je in de post kon lezen verschillen de data’s wanneer je de producten in de winkel kunt vinden. Dit verschilt van 1 januari tot 5 januari.

Welk product spreekt jou het meeste aan? Wishlist?