Waarschijnlijk hebben jullie het al wel vaker gezien. Nailfolies, stickers met een leuke print of afdruk die je gewoon op je nagels plakt in plaats van dat je je nagels lakt met nagellak. Lekker makkelijk, lekker snel en super leuk. Zelf had ik nog nooit nailfolies gebruikt maar daar komt nu verandering in!

 

Al een aantal keer als ik bij de Claire’s kwam zag ik pakjes hangen met verschillende nailfolies. Toch nam ik het iedere keer niet mee omdat ik op verschillende blogs had gelezen dat nailfolies niet bepaald makkelijk en netjes aan te brengen zouden zijn. Hierbij lag het er wel aan waar je de nailfolies kocht. Toch heb ik afgelopen week uiteindelijk bij de Claire’s vier verschillende pakjes nailfolies gekocht. Ik vond ze er zo gaaf uit zien!

Het eerste pakje nailfolies dat je ziet is gewoon egaal goud van kleur. Het tweede pakje heeft een soort van goud, met zwart en zilveren panterprint. De derde nailfolies hebben een soort van vlaggetje in het goud en zwart en het laatste pakje is wit (misschien doorschijnend?) met zwarte bloementjes. Alle vier de varianten vind ik er heel leuk uit zien. Op dit moment draag ik de nailfolies met de goud en zwarte vlag er op. Ik ben nog aan het kijken hoelang ze er ongeveer mooi op blijven zitten. Waarschijnlijk verschijnt er komende week een post online met een tutorial voor nailfolies en misschien ook nog een review over deze nailfolies.

Wat vind jij van nailfolies? Heb jij zelf wel eens nailfolies uitgeprobeerd?