Ieder jaar is het weer een groot feest. Koninginnedag! Het is nu dan ook weer bijna 30 April en daarom zul je de komende dagen een FOTD, een aantal oranje spullentjes en een nail-art op About Beauty and Fashion kunnen vinden. Om te beginnen vandaag de FOTD!

Voor deze Q-day FOTD heb ik de kleuren oranje, rood, wit en natuurlijk blauw gebruikt.Om te beginnen heb ik de oogschaduw basis van Essence aangebracht op mijn gehele ooglid. Op het gehele ooglid heb ik een oranje oogschaduw aangebracht uit het palletje van Essence ’01 south beach’. Vervolgens heb ik voor de rode kleur gebruik gemaakt van een rode lipstick. Ik heb namelijk geen rode oogschaduw en tsja… Rood hoort wel echt bij Nederland hè! Deze rode kleur heb ik aangebracht als een soort eyeliner vanuit de binnenste ooghoek tot net voor de helft van mijn ooglid. Je kunt de lipstick aanbrengen met een dun kwastje om een straklijntje te maken. Daarna heb ik een witte oogschaduw uit een palletje van Casuelle met een nat kwastje aangebracht. Deze witte oogschaduw is het middelste deel van het eyeliner lijntje en sluit dus aan op de rode kleur. Als laatste heb ik het lijntje afgemaakt met een blauwe oogschaduw. Ook deze heb ik aangebracht met een nat kwastje. De rede dat ik een nat kwastje heb gebruikt voor het lijntje is om een strakker en duidelijker lijntje te creëren. Onder mijn oog heb ik het blauw een beetje doorlaten lopen tot ongeveer halverwege mijn onderste ooglid. De rest (vanaf de binnenste ooghoek tot het midden) heb ik opgevuld met de oranje oogschaduw. Om de look af te maken heb ik een dun lijntje eyeliner boven mijn bovenste wimperrand aangebracht en een laagje mascara.

 
Oranje oogschaduw: Essence palletje ’01 south beach’
De lipstick is volgens mij van Miss Sporty

  
De witte oogschaduw komt uit het palletje van Casuelle
De blauwe oogschaduw komt uit het Sleek Bohemain pallet

Ga jij Koninginnedag vieren? Zo ja, waar ga jij Koninginnedag vieren? En wat wordt jou look/outfit?