De nieuwste Levi’s jeans al gezien?

Iedereen kent het bekende denim merk Levi’s wel. Het merk werd in 1873 opgericht door Levi Strauss en samen met Jacob Davis vroeg Strauss patent aan op de eerste gespijkerde, denim werkbroeken voor mannen. Inmiddels zijn we natuurlijk wel wat gewend van de mode, maar de broek die ik vandaag met jullie deel… Mja, die is uhm… Apart!

Verschillende soorten jeans
Dit jaar zagen we al verschillende nieuwe trends op het gebied van jeans voorbij komen. Cullotes, jeans met franjes, ongelijke zomen of doorzichtige vlakken op de knieën (Topshop)… Niets is te gek! Toch slaat Vetements in samenwerking met Levi’s nu toch wel een totaal andere weg in! Vetements is het label van designer Demna Gvasalia en de samenwerking tussen hem en Levi’s vraagt om verandering!

Het resultaat?
Een jeans met ritsen… Veel ritsen… Aan de voor- en achterkant van je benen, maar ook over je bilnaad!! Jaa, je leest en ziet het goed! Je vindt de foto hieronder! En ja, deze foto is de ECHTE sneak peek van de nieuwe creatie die voort is gekomen uit deze innovatieve samenwerking. Geen photoshop maar reality!

Wat vind jij van deze nieuwe Vetements X Levi’s jeans?

Bron: Elle

2017-04-18T21:18:40+00:00 april 18th, 2017|Fashion|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: