Eén kledinglijn voor hem en voor haar!

Laatst spotte ik het al bij het merk Levi’s en nu komt ook de H&M met een zelfde soort kledinglijn. Een denim kledinglijn die bedoeld is voor zowel dames als heren! Kortom: een unisex kledinglijn… Of dat er mooi uit ziet? Als je het mij vraagt wel! Ik heb al wat items gespot die ik wel zou willen toevoegen aan mijn kledingkast maar tot het zover is moeten we het nog even doen met deze mooie campagnebeelden van de Denim United collectie!

H&M Denim United H&M Denim United H&M Denim United H&M Denim United H&M Denim United H&M Denim United H&M Denim United

Zoals ik al aangaf moeten we nog even geduld hebben tot de denim kledinglijn genaamd Denim United er is. Vanaf eind maart zullen de items die te zien zijn op de campagnebeelden en meer(!) verkrijgbaar zijn bij de H&M. De collectie zal vanaf dan zowel online als in de winkels verkrijgbaar zijn. 

Wat vind jij van zo’n unisex kledinglijn?

2017-03-13T20:26:40+00:00 maart 13th, 2017|Fashion|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: