FOTD: Sunset

FOTD: Sunset

Het is vandaag weer tijd voor een FOTD. Een poosje geleden deed ik mee aan een winactie waarbij je een orginele look moest maken. Na lang twijfelen heb ik toch maar besloten deze foto’s ook in een post online te zetten. Wel heb ik de extra’s die ik aan de look had toegevoegd om deze specialer te maken weg gehaald zodat de look een stuk neutraler oogt.

Deze laatste foto was de oog make-up voor de look die ik had gemaakt voor de wedstrijd. De hartjes vormen een soort van fall-out.

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van een roze oogschaduw van Wild & More, een oranje oogschaduw van Wild & More en een licht roze/lila oogschaduw uit een palletje van Casuelle. Als eerst heb ik over mijn gehele ooglid de licht roze/lila oogschaduw aangebracht. Deze heb ik benadrukt in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik deze kleur over laten lopen naar oranje. Op het middelste deel van mijn ooglid heb ik dus de oranje kleur aangebracht. Deze heb ik om een mooie overloop te creëren met de roze/lila en omhoog mijn arcadeboog in geblend. Vervolgens heb ik de roze oogschaduw aangebracht. Deze zit een deel in mijn arcadeboog, een stukje over het bewegend ooglid en loopt verder onder mijn oog. Ook deze heb ik weer mijn arcadeboog ingeblend en met de oranje kleur geblend om een mooie overloop te creëren. Om de look af te maken heb ik een zwarte winked eyeliner aangebracht. En als extratje voor de look heb ik daarboven nog een goud lijntje aangebracht die gelijk loopt aan het zwarte lijntje. Dan nog een laagje mascara en de look is klaar!

  
Casuelle palletje           Wild & More nr. 67     Wild & More nr. 77


Goude glitter eyeliner van de Claire’s

Wat is jou favoriete kleur oogschaduw?

2017-01-13T20:19:29+00:00 mei 20th, 2012|FOTD|0 Comments

No Comments

  1. deijsprinses mei 20, 2012 at 16:15 - Reply

    Het is speciaal met dat lijntje 🙂

  2. JoycFashion mei 20, 2012 at 16:39 - Reply

    Ziet er echt super leuk uit!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: